Відбулося засідання виконкому Вишнівської громади: які питання розглянули

28 Лютого 2021, 12:57
Засідання виконкому 2125
Засідання виконкому

Відбулося засідання виконавчого комітету Вишнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Віктора Сущика.

У ході засідання розглянули питання з різних сфер життєдіяльності громади. Про це інформують на сайті Вишнівської громади.

На засіданні розглянули 12 питань порядку денного. Про організацію роботи щодо соціального захисту населення поінформувала Тетяна Вегера, секретарка виконавчого комітету.

Підтримали проєкти рішень, що стосуються питань захисту прав дитини. 

Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Вишнівської сільської ради за ІІ півріччя 2020 року поінформувала начальниця фінансового відділу виконавчого комітету Любов Ющук.

Тетяна Томчук, начальниця відділу ЦНАП прозвітувала про стан роботи із зверненнями громадян,  що  надійшли  до виконавчого комітету Вишнівської  сільської  ради за 2020 рік

Окрім того, розглянули питання про затвердження Колективного договору між керівником та трудовим колективом комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо зрізання дерев, що підлягають видаленню та очистки меліоративного каналу на території Вишнівської громади прийняли відповідне рішення.

Всі питання, які винесли на розгляд виконавчого комітету – прийняли.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024