Відбулася сесія Рівненської сільської ради

27 Лютого 2021, 13:27
Сесія 3111
Сесія

На черговій сесії Рівненської сільської ради депутати працювали у повному складі.

Серед запрошених, на сесії 26 лютого були присутні представники Волинського рибоохоронного патруля, Служби автомобільних доріг, ПП ВЕСТ-ВЕКТОР. Про це інформують на сайті Рівненської громади.

Зазвичай, перед розглядом питань порядку денного голова ради вітає іменинників, які святкували свої дні народження у міжсесійний період. Та цього дня першими вітання звучали від депутатів для очільника громади Юрія Фініковського, який на минулому тижні зареєстрував шлюб із Альоною Гнатюк, головною бухгалтеркою відділу освіти Рівненської сільської ради.

На розгляд депутатів Юрій Миколайович запропонував внести 59 питань, які попередньо вивчили члени постійних депутатських комісій, детально опрацювали та рекомендували на затвердження сесії. Традиційно, ці питання стосувалися бюджету, комунальної власності, земельних відносин тощо.

У ході роботи, за підсумками голосування, прийняли Програму безоплатної правової допомоги населенню Рівненської сільської ради на 2021-2022 роки. Спільного консенсусу депутати досягли і в розгляді питання, що стосується внесення змін бюджету Рівненської сільської територіальної громади на 2021 рік. Окрім того, затвердили звіт про виконання бюджету сільської територіальної громади за 2020 рік.

Щодо земельних питань, то вони стосувалися надання дозволів на розроблення документацій, складання проєктів землеустрою, розроблення детальних планів територій, їх затвердження тощо.




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром