Рівень, гідний обласного: Любомльська лікарня вразила директора обласної служби зайнятості

24 Лютого 2021, 16:12
5754

Перебуваючи з робочим візитом на Любомльщині, учора, 23 лютого, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зустрівся з генеральним директором Любомльської центральної районної лікарні Володимиром Дибелем.

До спілкування долучився директор Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ Юрій Ліпич, йдеться на сайті ВОЦЗ.

Місцеві лікарі готові до будь-яких ситуацій, адже медичний заклад оснащений сучасним лікувально-діагностичним обладнанням, у повній боєготовності й на фронті боротьбі з COVID-19 – мають окремі інфекційні та реанімаційні бокси й достатню кількість точок із киснем, апарат для штучної вентиляції легень. Приміщення здравниці пристосоване для користування маломобільними групами населення. Палати – максимум двомісні, з усіма зручностями та цілодобовим гарячим водопостачанням. Тут щороку з’являються на світ сотні малюків. Жителі Любомльського та Шацького районів можуть у будь-який час отримати кваліфіковану медичну допомогу.

Із кадрами та партнерами лікарні допомагає Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості, адже мають тісну багаторічну співпрацю. До слова, медзаклад планує відкривати власну їдальню, аби забезпечити своїм пацієнтам повноцінне харчування. Тож питання з набором персоналу вирішуватимуть разом із філією.

«Я вражений вашим рівнем роботи. Ваша лікарня нічим не поступається медзакладам обласного центру. Щиро бажаю вам успіхів без перепон і вдячних пацієнтів, бо для їх блага працюють справжні професіонали», – зазначив у розмові директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк.

«Якщо керівник захоче, то можна зробити все», – переконаний Володимир Дибель.

1

1





2









Коментарі
25 Лютого 2021, 11:06
хай ляже попробує
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024