Вишнівські лижники здобули призові місця на обласних змаганнях

24 Лютого 2021, 15:02
1405

20-21 лютого відбувся 9-й відкритий Чемпіонат Волинської області серед юнаків з лижного туризму.

Два дні поблизу села Гаразджа учасники долали різні етапи змагань, йдеться на сторінці гуманітарного відділу Вишнівської сільради у фейсбуці.

На одних відтреновували вправи на лижах (благо сніг цього року дозволяє), на інших подолання етапів без лиж, відтреновуючи вміння зі спортивного туризму.

Зокрема, були такі етапи, як по схилу «ялинкою»;підйом та спуск по схилу «драбинкою»; підйом та спуск з самостраховкою; траверс з самостраховкою; швидкісний спуск та спуск з гальмуванням.

Вишнівську громаду представляли одразу дві команди Штунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Першого дня змагання відбувалися в особисто-командному заліку на дистанції «Лижний маршрут», а вже наступного дня були командні змагання на дистанції «Смуга перешкод».

Море вражень та емоцій, змагання, переживання, атмосфера підтримки та посмішки учасників – все це в поєднанні з чудовою зимовою погодою створили незабутні вихідні.

У командних змаганнях на дистанції «Смуга перешкод» ІІ місце посіла команда «Штунська ЗОШ І-ІІІ ст. - 2» (Веремко Іван, Мандрика Орест, Вихрук Оксана, Легеза Андрій), а ІІІ місце виборола команда «Штунська ЗОШ І-ІІІ ст. - 1» (Ляшук Ангеліна, Ярмолюк Дарина, Зінчук Олександра, Древко Артем)

В загальному підсумку двох днів команда «Штунська ЗОШ І-ІІІ ст. - 2» зайняла ІІІ місце.

Вишнівська сільська рада щиро вітає команди із здобутками, висловлює подяку за якісну підготовку тренеру та керівнику команди Юрію Оліщуку. Бажаємо нових перемог!




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024