Школярі Любомльщини взяли участь у конкурсі паперових костюмів

23 Лютого 2021, 20:30
4137

З метою виховання у дітей творчої ініціативи та естетичного смаку, популяризації паперопластики та моделювання з паперу як цікавого напряму у дитячій творчості, стимулювання розвитку творчих здібностей учнів, пошуку та підтримка обдарованих дітей в Любомльській громаді провели міський етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів під назвою «Стильний папір».

У фестивалі-конкурсі взяли участь учні Любомльського НВК, Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3, Почапівського ЗЗСО І-ІІ ст. та вихованка КЗ «Будинок дитячої творчості Любомльської міської ради».

Учасники конкурсу подавали заявки, фото та відео. Конкурс засвідчив, що мистецтво створення виробів з паперу дає широкі можливості для розвитку творчих здібностей дітей, зокрема уміння уявляти, фантазувати, дотримуватися чіткості й акуратності в роботі.

Згідно з висновками журі, визнали переможцями міського етапу та нагородили грамотами Будинку дитячої творчості, зокрема у номінації «Карнавальний костюм» - Софію Савош, вихованку гуртка «Мастихін» Будинку дитячої творчості (керівниця Ірина Савич); вихованців гуртка «Паперопластика» Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3 (модель Вікторія Гриб, керівниця Іванна Гриб).

Також нагородили грамотами за активну участь Юлію Круглій, Мар’яну Гайдук, Юлію Загуру, учениць Любомльської гімназії (керівниця Мирослава Сандрика ); Владислава Вишневського, учня Почапівського ЗЗСО І-ІІ ст. (керівниця Зоряна Головенець).

Переможці будуть боротися за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір».

3

3

2

 

Анна СКЛЯНЧУК,

студентка факультету філології та журналістики ВНУ імені Лесі Українки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром