Судили мопедиста, який у Рівненській громаді відмовився дмухнути в «Драгер»

23 Лютого 2021, 12:43
Судили мопедиста 1821 Джерело: фото ілюстративне
Судили мопедиста

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений відділенням поліції № 1 Ковельського районного управління поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який кермував мопедом і відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп`яніння.

Про це йдеться в постанові суду від 12 лютого.

Чоловік 29 січня о 17:12, керуючи мопедом «Дельта», по вулиці Незалежності в селі Миловань на Любомльщині в порушення пункту 2.5 Правил дорожнього руху відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене частиною 1 статтею 130 КУпАП.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю доводиться його особистим зізнанням в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями порушника, свідків, відеозаписом події.

Суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні правопорушення і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Також доведеться в користь держави сплатити 454 гривні судового збору.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром