У «Ягодині» виявили контрабанду серед вантажу з гуманітарною допомогою

22 Лютого 2021, 12:05
У вантажівці виявили контрабанду 2084
У вантажівці виявили контрабанду

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили в вантажі з гуманітарною допомогою тисячу одиниць незадекларованого товару.

18 лютого в Україну, в зону митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль «ДАФ» під керуванням іноземця. Про це інформують у пресслужбі Волинської митниці.

Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «сільськогосподарська техніка», в адресу благодійної організації.

В результаті повного митного огляду вантажівки встановили, що фактично у вантажному відсіку транспортного засобу крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу переміщується незазначені товари загальною вартістю 94,6 тисячі гривень.

Таким чином представник організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024