Згорани: чоловік обгорів на купальському вогнищі

07 Липня 2017, 12:59
2704

На святкуванні Івана Купала у Згоранах чоловік, намагаючись перестрибнути вогнище, впав у його горнило. З численними опіками постраждалого доправили у лікарню в Любомль, звідки той втік.

Уже після гулянь один із відпочиваючих, очевидно, вирішив продовжити розважати публіку. Чоловік приблизно 30-ти років, залишивши речі обабіч, в одних плавках розігнався перестрибнути ватру. Хоча висота полум’я сягала до двох метрів і відстань вогнища в діаметрі практично непосильна для людського стрибка, він стрімголов кинувся його подолати. Однак шубовснув напівдорозі, впав просто в центрі багаття, – пише Кордон.

У результаті в молодика численні й, більше всього, глибокі опіки по всьому тілу, найбільше постраждали кінцівки.

«Той «екстремал» зміг самотужки вибратися. Та якби хтось і хотів йому допомогти, то до вогню неможливо було підступитися. Відчувався навіть сморід від обгорілого тіла. Люди довкола налякалися сильно, ніхто такого не очікував», –  розповідають очевидці.

Постраждалого оперативно госпіталізували в Територіально-медичне об’єднання Любомльського і Шацького районів. Однак він втік звідти.

«Опівночі швидка доправила пацієнта з численними опіками. Ми викликали травматолога оглянути його. Доки лікар добирався до відділення, постраждалий зник у невідомому напрямку, – повідомляють у лікарні. – Сподіваємося ще повернеться, адже на той момент він був добряче напідпитку, тож не оцінював реально свій стан. Тим більше, що він не місцевий, ніби з Чернігівської області».

Припускають, що чоловіка з медзакладу вночі потайки забрали друзі, з якими він відпочивав у Згоранах.

Коментарі
08 Липня 2017, 02:57
https://youtu.be/i_FTaTTkAqo
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024