Гуща: потрібні кошти на ремонт каналізації в амбулаторії

07 Липня 2017, 14:54
1523

Відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів керівництвом районної державної адміністрації, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук приймав громадян у селах Римачі та Гуща.

Під час прийому жителі сільських рад піднімали ряд особистих та колективних  питань, що стосуються  життєдіяльності громад, зокрема, про  підведення електроенергії до житлового будинку, виділення коштів на ремонт каналізації та водопостачання в Гущанській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, ремонт сільського клубу в с. Гуща.

Також Олександр Вікторович поспілкувався  з керівниками  закладів соціальної  сфери,  поцікався їх проблемами та обговорив шляхи їх вирішення, – повідомляють у РДА.

Цього ж дня   фахівець із соціальної роботи  І категорії районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жанна Веремчук та головний спеціаліст служби у справах дітей  райдержадміністрації Світлана Шишук провели профілактичні бесіди з сім’ями як такі, що потрапили у складні життєві обставини та анкетування учасників АТО.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024