У Любомльському районі проводитимуть оперативно-профілактичне відпрацювання

07 Липня 2017, 11:05
1132

З метою протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Любомльського району розпочнеться оперативно-профілактичне відпрацювання, яке триватиме з 8-го по 30-те липня.

Оперативно-профілактичне відпрацювання проводиться з метою стабілізації криміногенної ситуації на території Любомльського району, вжиття заходів направлених на посилення охорони публічного порядку та безпеки, запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, контрабандному переміщенню товарів та наркотичних засобів, виявлення та перекриття каналів і джерел їх надходження в злочинне середовище, недопущення можливих проявів тероризму та екстремізму. Про це пише Кордон.

Правоохоронці перевірятимуть громадські та розважальні заклади, кафе, бари, ресторани, які працюють на території обслуговування. За місцем мешкання перевірятимуться засуджені за скоєння злочинів, засуджені умовно та піднаглядні. Відпрацьовуватимуть правоохоронці й автодороги району.

Також працівниками поліції проводитиметься профілактично-роз’яснювальна робота серед місцевого населення про захист себе та свого майна від протиправних дій.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024