На Любомльщині двох дівчаток забрали до закладу соцзахисту: батьки зловживали спиртним

01 Лютого 2021, 13:06
4373

Протягом січня 2021 року працівники відділу у справах дітей, сім'ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради здійснили планові візити у сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

В ході проведення профілактичних заходів виявили два факти неналежного виконання батьківських обов'язків. Про це повідомляють на сторінці Любомльської громади у фейсбуці.

У першому випадку в будинку було холодно та не прибрано. Малолітня дитина була налякана та голодна, а матір зі співмешканцем розпивали алкогольні напої.

У другому ж випадку батьки малолітньої дитини також безвідповідально ставилися до виконання своїх обов'язків щодо належного виховання дочки. В задимлених кімнатах відчувався різкий запах дизпалива, яким батько розтоплював плиту. Батьки разом зі сторонньою особою вживали алкогольні напої.

У зв'язку з цим, члени комісії прийняли рішення про тимчасове влаштування обох дівчаток до закладу соціального захисту дітей.

Крім того, працівники відділу у справах дітей, сім'ї та молоді подали клопотання до правоохоронних органів про притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024