«Алло, мам, я тебе люблю»: любомльські випускники зізнавалися найдорожчим у любові

01 Липня 2017, 12:17
5890

Напередодні випускного одинадцятикласники районної гімназії записали незвичайне відео, в якому телефонували своїм батькам і казали, що люблять їх.

Мами чи тати на це зізнання відразу запитували: «Що треба?», «Невже два бали отримала?», «Чим викликане таке зізнання?», «Грошей дати?»

На що учні відповідали: «Невже я не можу тебе любити?», «А ти мене любиш?», «Просто хотіла сказати, що люблю тебе», «Нічого не зробив, але гроші можеш дати».

Читайте також: Випускники районної гімназії вирушили у доросле життя.

Класний керівник оригінально привітала випускників-гімназистів.

Це відеозізнання потім показали на випускному. У когось воно викликало посмішки, а хтось втирав сльозу.

Як це було, дивіться у відео і не забувайте своїм найдорожчим частіше казати, як любите їх, щоб не було схожої реакції.

 

Коментарі
01 Липня 2017, 16:56
&quot;Щоб не було схожої реакції&quot;?! Шановний авторе статті, я, звісно, розумію, що Вам хочеться агітувати читачів до рішучих дій, але чи знали Ви, що коїлося в серцях тих 11-ків і їх батьків, коли вони знімати це відео? Чим вони жили в той момент? Я сумніваюсь!<br/>Тому в подальшій своїй роботі спробуйте підбирати доцільніші слова.
04 Липня 2017, 16:05
Дивлячись це відео.хочеться сказати,що , як Діти так і Батьки чують рідко один від одного &quot;я тебе люблю&quot;! Для мене це дико, коли я була студенткою, я кожен день дзвонила , до батьків і сестри і кожен день це говорила,зараз ми живем хоч і поряд , і я маю своїх діток ми, кожен день говорим&quot; Я тебе люблю&quot;!))) Я просто в шоці від реакції деяких батьків, і від того, як де яким діткам ніяково це було говорити! Діти любіть і поважайте своїх батьків!))))
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром