Випускники районної гімназії вирушили у доросле життя

28 Червня 2017, 15:27
6760

29 хлопців і дівчат 11-А та 11-Б класів навчального закладу отримали атестати, а чотири випускниці – ще й срібні медалі.

Незабутній бал учні зрежисерували під керівництвом заступника директора НВК Світлани Володимирівни Стецюк, – написала на своїй сторінці у facebook Оксана Романюк.

«Усе відбувалося за сценарієм фільму про шкільні роки наших випускників.

Спочатку надали слово директору Олені Костянтинівні Тишик та провели вручення атестатів.


Особлива гордість охопила всі присутніх, коли разом з атестатами Вікторія Вигнанчук, Христина Романська, Анна Смолинець та Дарина Штангрет отримували срібні медалі.

Далі вітання линули від мера Любомля Роман Васильович Ющук, першої вчительки Галини Кузьмівни Остапчук, яка говорила і від імені своєї колеги Любові Степанівни Абрамчук.


Випускники дякували вчителям за правильні орієнтири у величезному світі знань.

А далі слово мали класні керівники. Ніхто не міг стримати емоцій, коли говорила Вікторія Степанівна Патієвич, а опісля разом із Галиною Іванівною Белінською учителі заспівали пісню-побажання любим дітям, лейтмотивом якої було «Вперед у неповторність життя!».

Всі мовчали, коли казала свої слова мама Ольга Панасівна Романська.

Були пісні й танці у виконанні випускників.



Провели символічне перерізування стрічок, що пов’язували учнів із шкільним життям.

1

А ще у святі взяв участь керуючий справами Любомльської РДА, голова районного осередку партії «УКРОП» Олексій Адамович Хом’як, який вручив сертифікат Василеві Білусі про те, що його проект став переможцем у конкурсі, який був організований фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» та привітав випускників із закінченням школи.

На завершення прозвучала фінальна пісня у виконанні 29-ти випускників», – йдеться у дописі.


1

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024