У Луцьку молоді педагоги познайомилися з єдиною на Любомльщині заслуженою вчителькою України

23 Червня 2017, 18:26
4913

Нещодавно у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти колектив школи №2 м. Любомля представив слухачам курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови портрет творчого педагога Мілентини Машковської.

Мілентина Леонідівна вчитель англійської мови у ЗОШ № 2, заслужений учитель України, – про це йдеться на сайті ВІППО.

Читайте також: «Єдина на Любомльщині заслужена вчителька України і в 70 років моржує, бігає по кілька кілометрів і викладає в школі»

Педагогічна діяльність Мілентини Леонідівни розпочалася в 1969 році у Зорянській восьмирічній школі Володимир-Волинського району.

В 1970 році молоду вчительку призначили директором Микулицької восьмирічної школи цього ж району.

З 1973 року життя педагога пов’язане зі школами м. Любомля: десять років навчала дітей у Любомльській середній школі № 1, а з вересня 1983 року і до сьогодні працює у ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Як про вчителя особливого педагогічного таланту, котра у своїх методичних знахідках випереджає час, віддає учням море любові, бачить і поважає у кожній дитині особистість, навчаючи добру і постійній праці над собою.

Як про людину мудру, глибоко порядну, скромну, толерантну, готову прийняти чужий біль і щиро розділити радість.

Як про цілеспрямовану, натхненну колегу, всі починання і помисли якої спрямовані на урізноманітнення іміджу школи, піднесення її авторитету говорили про Мілентину Леонідівну ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко, голова Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки Василь Грановський, ректор ВІППО у 1984-2008 роках Ганна Маслай, начальник відділу освіти Любомльської РДА Анастасія Савош, директор ЗОШ № 2 м. Любомля Марія Мельниченко, методист англійської мови відділу гуманітарних дисциплін ВІППО Світлана Бацмай та науковий співробітник науково-дослідної лабораторії соціологічних досліджень та розвитку освіти ВІППО Василь Стрільчук.

Особливими кольорами веселки розкрився портрет Мілентини Леонідівни у діалозі з Антоном Марцинішиним, педагогом-організатором школи, та слухачами курсів Наталією Скуратівською, вчителькою англійської мови Рокинівського навчально-виховного комплексу Луцької райради, та Ларисою Шинкарук, вчителькою англійської мови ЗОШ № 3 м. Любомля.

Зачарувало присутніх прекрасне пісенне вітання учениць ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Любомля Анни Прокопчук, Алли Зінчук і Дарини Гладкої.

Часи змінюються, змінюються людські цінності, а покликання вчителя завжди залишається актуальним.









1






Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром