У Любомлі малолюдним було вшанування загиблих у війнах

22 Червня 2017, 13:14
1984

Здебільшого прийшли працівники держустанов, демобілізовані бійці АТО та кілька небайдужих місцевих жителів.

У четвер, 22 червня, в День скорботи і пам’яті жертв війни на Пагорбі Слави в райцентрі відбулося покладання вінків та квітів у пам‘ять за загиблими у різних війнах.

Перед присутніми виступили перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, мер Любомля Роман Ющук.

Хвилиною мовчання учасники скорботного заходу вшанували полеглих у роки кривавої війни (майже 6 тисяч мешканців Любомльського району загинули на фронтах війни), Героїв Майдану, загиблих під час військових дій на Сході України.

Благочинний Любомльського району, настоятель церкви Архістратига Михаїла, протоієрей Віктор Возняк запросив усіх до спільної молитви.

1

У своєму виступі отець наголосив на тому, що люди байдужі до пам’яті та вшанування людей, які життя віддали за мирне майбутнє.

«Нещодавно на День Любомля прийшло кілька тисяч людей, бо були розваги, а сьогодні, на жаль, зібралося лише кілька десятків. Ми повинні пам’ятати, якою ціною нам дається мирне небо над головою, – підкреслив Віктор Возняк.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024