На реконструкцію приймального відділення Любомльської лікарні витратили 6,5 мільйона

04 Січня 2021, 15:16
4718

Завдяки реалізації Національного проєкту «Велике будівництво» у Любомльському ТМО, як і в решти шести опорних лікарнях Волині, наприкінці літа 2020 року розпочали роботи з реконструкції приймального відділення.

В рамках підпрограми «EMERGENCY 2020» у лікарні зробили реконструкцію приймального відділення за європейськими стандартами. Про це повідомляють на сторінці Любомльського ТМО у фейсбуці.

Зокрема, за типовим проєктом капітально відремонтували медичні кабінети, зробили спеціальний в’їзд з накриттям для автомобілів екстреної медичної допомоги, обладнали дві медичні кімнати для огляду пацієнтів, що мають інвалідність та пересуваються на візках (у кімнатах також передбачені санвузли з душовими кабінами).

За євростандартами облаштували й кімнати для прийому пацієнтів, котрі звертатимуться на приймальне відділення, а також палату для людей із невстановленим діагнозом, палату для людей з ознаками інфекційних захворювань.

Для швидкого обстеження пацієнтів та встановлення діагнозу будуть діяти діагностичні кабінети, в яких передбачено встановити апарат ультразвукової діагностики та фіброгастроскоп, кардіомонітори, робитимуть лабораторні аналізи. Діятиме в приймальному відділенні й мала операційна з доступом до кисневої точки.

На стадії завершення – реконструкція приміщення, де буде встановлений комп’ютерний томограф, придбаний за державні кошти.

Нагадаємо, фінансування добудови опорних лікарень здійснюється із державного та місцевих бюджетів на умовах співфінансування. Зокрема, відповідно до проєктно-кошторисної документації, вартість реконструкції Любомльського приймального відділення становить 6,5 мільйона гривень.

Урочисте відкриття реконструйованого приймального відділення заплановане на середину січня.












 

Коментарі
05 Січня 2021, 11:50
розкажіть скільки вкрали
09 Січня 2021, 01:15
Шож ти чоловіче так говориш. Ти знаєш хоть скільки сам томограф коштує???<br/>Не суди нйкого своїми мірками. Будь вдячний за все.
09 Січня 2021, 12:10
Наркозний апарат-остання модель?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024