Любомльщина на 5-му місці в області по розкриттю злочинів

19 Червня 2017, 16:05
2301

Про це повідомив начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук на шістнадцятій сесії районної ради 7-го скликання.

Він наголосив, що ряд резонансних розбійних нападів, скоєних протягом 2016-2017 років, розкрито (лише три – ні).

У цьому році нерозкритих вбивств, грабежів, розбійніх нападів немає.

«Район по розкриттю на п’ятому місці в обласній статистиці. З допомогою відеоспостереження в Любомлі, Вишневі, Рівному (буде встановлено камери і в Згоранах) вдається оперативно з’ясувати імена зловмисників».

Депутати адресували Анатолію Дружуку низку запитань:

«Чому не можете дати ради своєму майну? Колишнє приміщення дорожньої міліції нищать злодії. Де охорона?» – поцікавився депутат Богдан Малиновський.

«Імена злодіїв встановлено, це неповнолітні. Їхніх батьків покарано. Розглядається пропозиція облаштувати там гуртожиток для наших працівників і квартири», – відповів Анатолій Анатолійович.

«Чи правда, що вам готується заміна? На ваше місце претендує чоловік, який не пройшов люстрації», – запитав депутат Микола Троць.

«Ніяк наказів про моє переведення на іншу посаду немає. Працюю в штатному режимі. Щодо примитної території в селі Старовойтове на даний час вживається ряд заходів щодо наведення порядку, узгоджених з керівником Головного управління Національної поліції в області Петром Шпигою».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром