Як вітали любомльських медиків

18 Червня 2017, 14:30

Традиційно у третю неділю червня відзначають День медичного працівника.

З нагоди професійного свята у п’ятницю, 16 червня, в актовому залі ТМО Любомльського і Шацького районів відбулися урочистості.

«Наша праця є однією з найгуманніших та найпотрібніших у суспільстві, адже пов’язана зі збереженням здоров’я людини.

Завдяки зусиллям медиків тисячі пацієнтів змогли подолати важкі хвороби, відчути щастя і радість повноцінного життя, отримати надію на майбутнє», – підкреслив у вітальному слові генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Терпіння та наснаги своїм колегам побажала головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» Тетяна Васенько.


Також людей у білих халатах вітали перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, мер Любомля Роман Ющук.


За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійну майстерність, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям району та з нагоди професійного свята багатьох медичних працівників від імені голови облдержадміністрації та керівників району було відзначено почесними грамотами, подяками та подарунками.

















Музичні вітання для учасників свята, які щоденно піклуються про здоров'я своїх краян, сердечно дарували працівники Любомльського РБК.