Обговорили приєднання Любомльського ТМО до Головненської громади

15 Грудня 2020, 12:30
8287

Відбулася зустріч голови Ковельської районної  ради В`ячеслава Шворака з делегацією Любомльської районної ради і в. о. Любомльського ТМО.

Про це повідомляють на сайті Ковельської райради.

В нараді взяли участь: керуючий справами Броїло Андрій Петрович, юрист-консультант Клімчук Володимир Іванович.                                                                         

Під час зустрічі обговорили питання про передачу Любомльського ТМО Ковельського району в Головненську селищну об`єднану територіальну громаду.

Коментарі
15 Грудня 2020, 21:28
То передайте разом і Ковельське МТМО, Ратнівську, Старовижівську ЦРЛ до Головненської ОТГ... Заодно і кошти на їх утримання....
15 Грудня 2020, 21:31
Якщо Любомльське ТМО Ковельського району то при чому тут Любомльська районна рада???
16 Грудня 2020, 21:06
Знову якась афера
17 Грудня 2020, 19:28
Любомльське ТМО утримує себе саме і платить великі податки з зарплат ,то вони, громади так деруться за нього. ТМО приписане в Згоранах бо ж любомльські депутати ставили раком лікарню,насміхалися,принижували працівників коли ті просили про допомогу,а тепер полюбили.
18 Грудня 2020, 14:12
&amp;quot;ТМО приписане в Згоранах&amp;quot; -і те що хочуть зробити зараз (прописати в Головне) - подібні рішення не піддаються здоровому глузду. Мабуть, жодної лікані не знайдете в Українв - хто зробив подібне.<br/>Податки, про які йде мова, мають йти на розвиток громади де знаходиться ТМО, а не забиратися назад лікарнею. Машини за півмільйона вони мають за що купувати.<br/>Можна порадити міській раді трубу з водою відрізати - нехай з Головне протягнуть, і сміття з Головне нехай приїжджають забирати на свій смітник і ще ту трубу що димить нехай наточать і виведуть за Куснище, щоб диміла над головенською землею..<br/>Вибачте за такий коментар - та не повинна так бути !!!!!<br/>І проблема тут скоріше в &amp;quot;державних мужах&amp;quot; нашого краю, які не можуть &amp;quot;булаву&amp;quot; поділити
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром