Відбулася позачергова сесія Любомльської міськради

11 Грудня 2020, 20:03
4949

В приміщенні міського будинку культури новообрані депутати зібралися на позачергову сесію Любомльської громади.

Всього були присутні 23 народних обранці, котрі збиралися розглянути 12 питань порядку денного. Про це повідомляє Наше життя.

На початку пленарного засідання слово знову взяли представники територіальної виборчої комісії. Пані секретар ТВК Людмила Гриб повідомила присутніх, що депутатка від партії «За майбутнє» Ольга Фізик відмовилася від свого депутатського мандату у зв'язку із призначенням на посаду Запільської старости. Тому до виконання депутатських повноважень повинен приступити наступний кандидат згідно з партійним списком. Ним виявися Ігор Оніщук, оскільки три особи, котрі знаходилися вище його у списку також написали заяву про відмову від депутатських мандатів. 

Перед тим як взятися за коригування бюджету новообрані депутати скасували рішення своїх попередників щодо приєднання Зачернецької сільської ради до складу Любомльської ОТГ. «На прохання колег зі Смідинської територіальної громади, котрі не можуть через наше рішення розпоряджатися бюджетом Зачернецької сільради», – пояснив Роман Ющук.

Чимало питань виникло у присутніх до окремих конкретних цифр під час коригування міського бюджету. А після його затвердження активність депутатського корпусу дещо спала і наступні питання порядку денного погоджувалися фактично одноголосно.

Завершуючи пленарне засідання голова подякував усім за роботу та повідомив, що наступна сесія буде «бюджетною» і відбудеться приблизно через два тижні.




 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024