У Рівненській громаді перевірили сім'ї, які можуть опинитися у складних життєвих обставинах

10 Грудня 2020, 10:48
2378

Здійснили профілактичний рейд на території Гущанського, Забузького та Столинсько-Смолярського старостинських округів.

У складі рейдової комісії були начальниця відділу соціального захисту населення сільської ради Богдана Романюк, головна спеціалістка служби у справах дітей Любомльської РДА Лілія Цип'ящук, методист відділу освіти Рівненської сільської ради Станіслав Смолярчук, сімейна лікарка Гущанської амбулаторії Любов Лесь та дільничний офіцер поліції Василь Стернічук. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

З метою соціального захисту та захисту прав дітей, надання їм необхідної соціально-психологічної допомоги, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, моніторингу ситуації в сім’ях, які можуть опинитися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, оцінку потреб сім’ї особи та склали акти оцінки рівня безпеки дітей.

В ході проведення профілактичного заходу з батьками дітей провели бесіди щодо створення належних умов для проживання, недопустимості вживання спиртних напоїв та недопущення вчинення ними домашнього насильства.

Комісія фактів вчинення домашнього насильства відносно неповнолітніх дітей не виявили. Однак рекомендували притягнули окремих батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.




 

Коментарі
10 Грудня 2020, 17:18
Приїхали, прибрали, допомогли, привезли усе необхідне, решту,- довезуть наступного тижня. "Кормільца"- забрали на примусові роботи, аби відпрацював на вже затрачена, покарали голову сільради, старосту, решту владців...??? Чи, щось прописали для звітності і - забралися???
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024