У Любомлі діти мандрували казковою країною «Позашкілля»

30 Листопада 2020, 12:32
2099

В будинку дитячої творчості Любомльської міської ради до Дня позашкілля, за допомогою Смайлика, Нехочухи та Ведучої діти мандрували казковою країною «Позашкілля».

Тут гарні міста (гуртки), якими керують вправні керівники і проживають щирі, добрі, трудолюбиві жителі – позашкільники. Перше – це місто Мистецьке (гурток образотворчого мистецтва «Мастихін»), на якому створюються великі шедеври маленькими майстрами художньої справи.

Надихає гуртківців своїм талантом їх керівниця – Ірина Савич. Діти із зав’язаними очима на повітряних кульках малювали смайлик та за оплесками визначали у кого вийшов найвеселіший.

Далі місто «Солом’яне»(зразкова студія «Чарівна соломка»), де виготовляють гарні картини. Керує цим містом Олена Тимощук. Гуртківці з захватом розповідали про свої роботи та грали у гру « Світлопідскоки».

Місто-гурток «Макраме», керівниця Ніна Ничая. Вихованці мали виконати одне із завдань: зачитати улюблений вірш, проговорити скоромовку, затанцювати танець маленьких каченят, без слів, за допомогою міміки та жестів показати тварину, відгадати загадку, розв’язати задачу.

Міста «Квітникарі», в якому живуть любителі природи і всього живого. Вихованці гуртка проводять досліди, пишуть наукові роботи та пропагують охорону навколишнього середовища. Повністю їх у цьому підтримує керівниця гуртка – Любов Солом'янюк. Дітлахи відгадували загадки про квіти.

Місто «Перлів» (гурток вокального співу) керівниця Світлана Купира. Вихованці вгадували з якого мультфільму пісня.

Аеропорт в цій країні (авіамодельний гурток «Юні пілоти»). В ньому працюють найкращі авіамоделісти на чолі з їх керівником Юрієм Максимуком. Вихованці виготовляли літачки та запускали їх.

І, нарешті, місто-гурток «Судномоделювання» де живуть діти, що мають золоті руки, керівником якого є Микола Дзей.

Анна СКЛЯНЧУК,

студентка факультету філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Коментар
23/04/2024 Понеділок
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром