Судили продавчиню магазину на Любомльщині: була без маски на робочому місці

23 Листопада 2020, 12:46
2656

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності продавчині магазину в Штуні за те, що вона перебувала на робочому місці без захисної маски.

Про це йдеться в постанові суду від 12 листопада.

Поліцейський СРПП №3 склав протокол про те, що жінка 13 жовтня о 11:36 в магазині «Продукти» в селі Штунь в порушення постанови КМ України №641 від 22 липня 2020 року перебувала на робочому місці без захисної маски та рукавичок.

Жінка в судовому засіданні вину свою заперечила та пояснила, що під час прибуття до магазину працівників поліції вона дійсно перебувала без одягнутої на обличчя захисної маски, однак в цей час не було жодного покупця в магазині.

Доказами вчинення жінкою правопорушення, передбаченого статтею 443 КУпАП, до протоколу про адміністративне правопорушення додали письмові пояснення жінки та компакт-диск з відеозаписом події.

При дослідженні в судовому засіданні долученого до протоколу компакт-диску з відеозаписом події встановлено, що на ньому відсутні будь-які відеозаписи.

Жодних доказів перебування жінки без одягнутої на обличчя захисної маски та перебування під час цього у магазині покупців до протоколу не приєднали.

З наведеного вбачаються підстави для висновку про те, що перебування жінки в магазині без засобів індивідуального захисту захисної маски не створювало небезпеки поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, оскільки в магазині були відсутні покупці.

Суддя провадження в справі про адміністративне правопорушення за ознаками статті 443 КУпАП щодо жінки закрили за відсутністю в її діях складу правопорушення.

Читайте також: Можуть збільшити штрафи за відсутність захисної маски

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром