У Любомлі обговорили перспективи будівництва нової спортивної школи

21 Листопада 2020, 12:08
3144

Голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук провів робочу зустріч з головою Любомльської об’єднаної територіальної громади Романом Ющуком, на якій обговорили ряд питань, пов’язаних з будівництвом нової спортивної школи у Любомлі.

Про це інформують на сайті Любомльської РДА.

Варто зауважити, що  створення базового великого спорткомплексу в місті, який би став центром спортивного життя краю, де б змогли займатися різними  видами спорту є одним з пріоритетних питань для місцевої влади. На жаль, поки  Любомльщина чи не єдиний район на Волині, у якому досі немає такого об’єкта інфраструктури.

В ході зустрічі керівники оглянули територію на якій планується будівництво спортивної школи в районі вулиці Незалежності (біля стадіону «Колос»). Окрім того, особливу увагу звертали на під’їзди до споруди та геолокацій для паркування автомобілів.

На сьогодні Любомльська міська рада виступає замовником Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивної школи з метою формування земельної ділянки, функціонального призначення території, параметрів забудови, визначення планувальних обмежень тощо.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром