В Любомльській громаді відбувся дистанційний міський конкурс для школярів

11 Листопада 2020, 12:59
2699

«Сонце України в наших руках» – під таким гаслом нещодавно в Любомльській громаді відбувся дистанційний міський конкурс літературно-музичних, вокально-хореографічних композицій, малюнків, фотографій, що проходив на базі любомльського будинку дитячої творчості.

У конкурсі взяли участь учні шести закладів загальної середньої освіти Любомльської громади та вихованці будинку дитячої творчості, які презентували свої творчі роботи у номінаціях «Літературно-музична композиція», «Вокально-хореографічна композиція», «Малюнок» та «Фотографія».

Конкурс засвідчив, що керівники популяризують українську творчість, орієнтують учнів на розвиток різних форм і жанрів літературної і музично-пісенної, хореографічної, художньої творчості.

На підставі висновків журі визначили переможців та нагородили грамотами у номінації «Літературно-музичні та вокально-хореографічні композиції» – учнів Любомльського НВК (керівники Світлана Стецю, Микола Газюк, Мирослава Сандрика, Олександр Котюк ); Олександру Мохнюк, ученицю Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 (керівниця Наталія Арістова). У номінації «Малюнок» – Софію Склянчук, ученицю Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3 (керівниця Іванна Гриб);  Ангеліну Савош (керівниця Ірина Савич), Анастасію Мохнюк, Олену Швець та Дарину Каліш (керівниця Оксана Богута), вихованців будинку дитячої творчості.

У номінації «Фотографія» – Софію Савош (керівниця Наталія Савош), Миколу Шлапу (керівник Петро Антонюк), вихованців будинку дитячої творчості.

Роботи переможців направили для участі в обласному конкурсі літературно-музичних, вокально-хореографічних композицій, малюнків, фотографій «Сонце України в наших руках».

Анна СКЛЯНЧУК.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром