У Бірках і Машеві відбулися засідання колегії РДА

28 Травня 2017, 17:09
2032

25 травня під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації на базі Бірківської та Машівської сільських рад.

За участі членів колегії  голови районної ради Миколи Сушика, міського голови Романа Ющука, голови спілки роботодавців у Любомльському районі Дмитра Шлапи, голови райкому профспілки працівників освіти Василя Кибиша, – повідомляють у РДА.

У роботі колегії взяли участь: заступник голови районної ради Ганна Сачук, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, сільські голови.

Учасники колегії побували у закладах соціальної сфери, ТзОВ «Відродження», яке вирощує яблука, сливи, смородину; підприємстві «Екопель», оглянули насадження фундука у власника особисто селянського господарства.

Пленарна частина відбулася в актовому залі Машівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У рамках проведення колегії Оксана Самойліч – начальник управління фінансів райдержадміністрації та Ігор Костюк – начальник Любомльського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції у Волинській області інформували присутніх про стан виконання бюджету району за І квартал 2017 року.

Про організацію літнього оздоровлення дітей в районі доповідали Анастасія Савош – начальник відділу освіти райдержадміністрації та Руслан Гіль – завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації.

Про роботу виконавчих комітетів Машівської та Бірківської сільських рад щодо здійснення ними делегованих повноважень органів виконавчої влади проінформували Володимир Лонюк – Бірківський сільський голова та Наталія Сахарук – Машівський сільський голова.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром