Депутат Згоранської сільради стріляв у свою дружину

23 Травня 2017, 15:48
2525

У Любомльському районі чоловік з рушницею влаштував за дружиною погоню зі стріляниною.

Ним виявився депутат Згоранської сільської ради.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду від 16-го травня 2017 року, – інформує Волинське агентство розслідувань.

Зокрема, п’яний чоловік близько 17:00 25 листопада минулого року влаштував вдома сварку з дружною. Маючи при собі гладкоствольну рушницю, він почав погрожувати коханій фізичною розправою та пообіцяв її застрілити. Жінка кинулась втікати, а чоловік почав навздогін стріляти їй. Він зробив три постріли вгору.

Чоловіка не спинило те, що з ними під час сварки та стрілянини перебувала їхня малолітня донька. Після першого пострілу вгору, жінка схопила доньку та разом з нею кинулась тікати до батьків. Забігши до будинку, вона одразу зателефонувала в поліцію.

Тим часом, зрозумівши, що влаштувавши стрілянину, він міг наробити лиха, чоловік вирішив позбутись рушниці.

Згодом слідчим поліції він розповів, що зброя дісталась йому у спадок від батька, але вона не була зареєстрована у встановленому законом порядку. Тож він втопив рушницю в озері Мале Згоранське, яке знаходиться за кількасот метрів від їхнього дому.

Окрім цього, поліція вилучила у будинку депутата Згоранської сільради ще й вибухову речовину метальної дії – бездимний одноосновний порох загальною вагою 390 грамів.

Тож нещодавно чоловік постав перед судом не лише через погрози вбивством, але й через незаконне зберігання та застосування вогнепальної зброї і вибухової речовини. Обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся. Тож суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.

Однак його звільнили від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Коментарі
24 Травня 2017, 10:28
Коли вже наші слуги народу почнуть відстрілювати один одного
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024