«Ми повинні дбати про людей завжди», – Володимир Дибель

21 Жовтня 2020, 09:10
3243

Уже понад 17 років моє життя пов’язане з Любомльським краєм, який став мені рідним і близьким. Я радію і пишаюсь, що причетний до творення його історії. 

Я заслужив повагу багатьох людей, про що свідчить довіра виборців уже три каденції підряд обиратися депутатом як районної, так і обласної рад, за що дуже вдячний жителям Любомльщини. 

Я не боюсь перешкод, адже для мене основне — вчинок, вони надихають добиватись істини. Стараюсь жити з Богом в серці й душі. Не завжди вдається бути правильним, але я повсякчас відкритий для людей. Не хизуюся своїми успіхами, не про все розповідаю іншим, бо не чекаю за це подяки, адже для мене основне – вчинок. Завжди готовий подати руку допомоги тому, хто її потребує. Я не ідеальний, але не черствий і не байдужий.

Хочу жити, як і ви, у чесному і справедливому суспільстві, за законами правди, любові, справедливості. Проблеми Любомльщини мені близькі та відомі, тому готовий взяти на свої плечі їх вирішення, як і в попередні роки відстоювати інтереси наших громад у Волинській обласній раді.

Я не є членом жодної політичної партії, але згідно з вимогами виборчого законодавства, балотуюсь за підтримки політичної партії Ігоря Смешка «Сила і Честь». Прошу і вашої підтримки

З повагою кандидат в депутати до Волинської обласної ради Володимир Дибель

Читайте також: «Сила і Честь» представила кандидатів в депутати до Любомльської міської ради

Про вибори, депутатство та зразкову громаду – медична директорка Любомльської лікарні Наталія Ліщук

Олександр Дзядук – про першочергові завдання, які потрібно вирішити у Любомльській громаді

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром