Від самого ранку вже був «під мухою»: водій у Любомлі отримав штраф за кермування напідпитку

19 Жовтня 2020, 12:56
3400

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за їзду автомобілем напідпитку. 

Про це йдеться в постанові суду від 1 жовтня.

Чоловік 12 липня о 07:51 на перехресті вулиць Дружби-Володимирська в місті Любомль в порушення Правил дорожнього руху керував автомобілем «ВАЗ»,  в стані алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час розгляду протоколу водій вину у вчиненому заперечив. Розгляд протоколу відклали на 1 жовтня 2020 року.

Адвокат подав заяву про виклик як свідка інспектора поліції.

Читайте також: Тверезим не їздить: жителя Любомльщини тричі за місяць ловили п'яним за кермом

1 жовтня водій та його захисник в суд на розгляд справи не з`явились, хоча про дату та місце розгляду були судом належним чином повідомлені, що підтверджується розписками про вручення судових повісток.

З метою недопущення уникнення порушника від відповідальності за скоєне, суддя розглянув справу за його відсутності на підставі наявних матеріалів.

Винність водія у вчиненні правопорушення повністю доводиться матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, адміністративне затримання, висновком щодо результатів медичного огляду, відеозаписом події, актом огляду та тимчасового затримання транспортного засобу.

Суд визнав водія винним у вчиненні правопорушення і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром