На Любомльщині викрили серійного злодія: вилучили зброю та боєприпаси. ФОТО

16 Жовтня 2020, 14:31
6351

Правопорушник обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше двох крадіжок на території  району та незаконному поводженні зі зброєю.

Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляють у поліції Волині.

Співробітники кримінальної поліції Любомльського відділу поліції встановили причетність 42-річного чоловіка до вчинення низки злочинів. 15 жовтня посеред дня зловмисник поцупив велосипед вартістю три тисячі гривень, належний 34-річній жительці райцентру. Викрадений велосипед вилучили.

Встановили, що напередодні зловмисник викрав із помешкання 28-річної жительки району одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі також вилучили.

Окрім цього під час поверхневого огляду підозрюваного у крадіжці співробітники поліції виявили та вилучили пістолет кустарного виробництва та 17 набоїв 9 мм. Їх направили на дослідження.

2

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням у житло), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

До слова, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення крадіжок та незаконне поводження зі зброєю.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024