Володимир Дибель вітає жителів Любомльщини зі святом Покрови та Днем захисника

14 Жовтня 2020, 11:00
2298

Цей день важливий і особливий, адже сьогодні відзначаються аж чотири знакові свята й пам’ятні дати. Йдеться про День захисника України, Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День заснування Української повстанської армії (УПА).

Нехай Покрова пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію у ваш будинок. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом, жити праведно й щасливо, доброти в серцях і віри в душі, благополуччя в родині та миру в домі.

День захисника Вітчизни – свято тих, хто пройшов справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято – це пам'ять синів і дочок тих, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за вашу з нами свободу і незалежність.

Нехай Господь посилає благополуччя, достаток, щастя у Ваші сім’ї та домівки і мир нашій Батьківщині. Пресвята Богородиця хай покриває своїм омофором від усякого лиха й оберігає на нелегкій життєвій дорозі. Низький уклін боронителям рідної землі, котрі наразі відстоюють її незалежність на Сході.

З повагою Володимир Дибель.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024