У Заозерному відпочивали сім'ї учасників АТО

16 Травня 2017, 12:15
6914

У рамках відзначення 500-річчя Реформації відбувся сімейний табір для родин воїнів АТО.

Відпочинок об`єднав 15 сімей з Луцька, Рожища та Нововолинська.

На базі ретріт-центру у селі Заозерне з 29 квітня по 2 травня подружні пари з дітками мали можливість відволіктися від повсякденності та побути в дружній, невимушеній атмосфері.

Програма була насиченою та різноманітною. Комфортні умови, польова кухня, чан, рибалка, прогулянки сосновим лісом до мальовничого озера, крафт, тім білдінг, вечори біля каміну – все сприяло не лише фізичному відпочинку, а й душевному.

Родзинкою табору став романтичний вечір для подружніх пар. Волонтери створили святкову атмосферу при свічках, з квітами та смачною вечерею. Багато чоловіків і жінок уже і забули, що таке романтика в стосунках.

Щирі посмішки на обличчях та позитивні відгуки відпочиваючих стали приємною нагородою для організаторів.

Основною ціллю ретріту було подарувати щасливі моменти родинам і розповісти про Бога. Він один має силу та владу зупинити будь який шторм у нашому житті. Виходячи з позитивних відгуків, можна сказати, що відпочинок вдався на всі сто.

Дякуємо усім, хто долучився до організації та фінансово посприяв тому, щоб цей табір відбувся.

Як висновок, слова, які написала на своїй сторінці у Фейсбуці Аліна Кривов`язюк:

«Не завжди гаряче сонце та чудова погода сприяє хорошому відпочинку. Головне, щоб в житті були люди з теплим серцем і світлими думками, які завжди готові послужити».



































Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром