«Це небо і земля»: губернатор про роботу очільників Волинської митниці

14 Травня 2017, 21:08
1575

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик оцінив роботу теперішнього і попереднього керівника Волинської митниці.

За словами волинського губернатора, відколи митницю очолив Віктор Кривіцький, ситуація дуже змінилася, – пише Конкурент.

«Ситуація змінилася настільки, що її годі порівняти із тим, що було. Я вважаю, що людина, яка перед цим очолювала митницю, – Олександр Шавлак – була «засланим козачком», метою якого було зруйнувати митницю. Він фактично паралізував її роботу», – заявив Володимир Гунчик.

Щодо нинішнього керівника Волинської митниці, то Володимир Гунчик зазначив, що Віктор Кривіцький за досить короткий проміжок часу знайшов порозуміння з колективом та знайшов спільну мову з бізнесом.

«У наш час спокій і порядок не всім подобаються. Я думаю, що комусь не подобається, що так різко змінилася ситуація на митниці. Комусь не подобається те, що Кривіцький заспокоїв колектив і знайшов спільну мову з бізнесом», – сказав волинський губернатор.

Володимир Гунчик також відзначив, що обласній адміністрації вдалося налагодити співпрацю із Волинською митницею.

«Якщо говорити про мою роботу як керівника облдержадміністрації з митницею, то у порівнянні з тим, що було, – це небо і земля. Ми налагодили співпрацю», – сказав Гунчик.

Нагадаємо: з 14 березня до 1 листопада 2016 року в.о. начальника Волинської митниці був Олександр Шавлак. З 15 грудня 2016 року Волинську митницю очолює Віктор Кривіцький.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром