Машівська школа отримала п'ять телевізорів

25 Вересня 2020, 09:08
Телевізори для Машівського НВК 3174
Телевізори для Машівського НВК

Машівській НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» забезпечили п'ятьма телевізорами (smartTV).

Вручити таку необхідну для сучасного навчального закладу техніку 23 вересня до школи завітав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Саме перед головою ОДА порушив це питання директор школи Микола Оніщук у червні цього року, коли очільник області з робочим візитом перебував у Любомльському районі.

Тоді ж Юрій Погуляйко прийняв запрошення освітян і відвідав місцеву школу села Машів. До слова, голову облдержадміністрації тоді дуже вразив господарський підхід та ініціативність директора та трудового колективу школи. Адже, як розповів Микола Оніщук, окрім фінансової допомоги з відділу освіти, багато зроблено власними силами, зокрема внутрішніх ремонтних робіт. Тож директор школи провів екскурсію та показав роботу, проведену за літо.

Так, у школі на сьогодні є усе необхідне матеріально-технічне забезпечення. Єдине, чого не вистачало – телевізорів.

Читайте також: У Машеві директор школи заохочує учнів до навчання солодощами

Особливо напередодні проведення на базі школи (не) конференції міні-EdCamp Mashiv на тему: «Які сьогодні потрібні вчитель/вчителька?». Відбудеться захід, у якому візьмуть участь 150 педагогів з усієї України, у листопаді поточного року з метою підвищення кваліфікації вчителів у форматі EdCamp.

«Педагогам бажаю натхнення та енергії навчати, а учням – здобувати лише якісну освіту. Сподіваюся телевізори вам у цьому допоможуть. Приємних вам новин та гарних оцінок», – сказав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.


1

2

1

2

1

1

1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024