На Любомльщині чоловік підібрав на зупинці попутника, а той його «обчистив»

23 Вересня 2020, 14:47
Портмоне 6067
Портмоне

Любомльські правоохоронці оперативно розшукали зухвалого крадія. 

Зловмисник, скориставшись можливістю, здійснив крадіжку портмоне у автомобілі жителя району, коли той підвозив чоловіка додому. Про це інформують у секторі комунікації поліції Волинської області.

У понеділок, 21 вересня, до поліції звернувся 25-річний житель Любомльського району. Чоловік повідомив, що з його автомобіля викрали портмоне з грошовими коштами, банківською картою та документами. Сталося це ще 15 вересня, коли він підібрав на зупинці громадського транспорту незнайому особу та вирішив підвезти її. Проте до поліції громадянин вирішив звернутися лише після того, як з його картки зняли гроші.

Працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничним офіцером поліції та групою реагування патрульної поліції оперативно розшукали зухвалого крадія. Чоловіка зафіксували камери відеоспостереження під час зняття готівки з банківської карти, також зловмисника впізнав потерпілий. Ним виявився 44-річний чоловік, який вчиняв в минулому схожі злочини.

За фактом злодіянь слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення офіційних документів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: На Любомльщині викрали «Mercedes-Benz»: зловмисників піймали

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром