У Любомлі вітали лісівників з професійним святом. ФОТО

20 Вересня 2020, 10:04
5279

З нагоди відзначення професійного свята Дня працівника лісу у державному підприємстві «Любомльський лісгосп» відбулися урочисті збори.

Про це повідомляють на сторінці лісового господарства у фейсбуці.

Директор Володимир Туревич у вітальному слові наголосив на важливості праці лісівника, подякував працівникам за сумлінне виконання щоденних трудомістких обов’язків, адже від цього – результат і здобутки усього підприємства. Саме лісівники стоять на сторожі лісових багатств, їх повсякденна робота полягає у примноженні та збереженні лісистості, догляді за насадженнями, охороні і захисту лісу, підтримки порядку, створенні рекреацій для населення, підприємство раціонально використовує ліс та сплачує обов’язкові податки до державної казни.

Під час урочистостей відзначили та нагородили кращих працівників підприємства. Володимир Туревич вручив грамоти від Держлісагентства, Волинського обласного лісомисливського управління, Любомльського держлісгоспу. На збори також завітали очільники місцевої влади – голова райдержадміністрації Ігор Оксенчук та голова Любомльської ОТГ Роман Ющук. Гості привітали зі святом та вручили лісівникам грамоти і подарунки.

Читайте також: У Згоранах вітали лісників з професійним святом 

2



1

1

1

1




1

1

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром