У Рівненській громаді змагались «Прибузькі богатирі». ФОТО

15 Вересня 2020, 17:16
3495

Другий місцевий спортивний фестиваль «Прибузькі богатирі», присвячений Дню працівників фізичної культури і спорту, відбувся на теренах Рівненської громади.

Чимало глядачів зібралось на стадіоні Гущанського ліцею, щоб подивитись на змагання та підтримати свої команди. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

Після урочистого підняття прапора та виконання гімну з вітальним словом до учасників змагань звернувся директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков та вручив грамоти працівникам КЗ «Центр КДСТ» Дмитру Малясу та Максиму Самойлічу з нагоди професійного свята.

За перемогу боролись 7 команд:

  • Гущанські Патріоти -1 (с.Гуща)
  • Гущанські Патріоти -2 (с.Гуща)
  • «Загорода» (с.Гуща)
  • «Патріоти» (с.Рівне)
  • «Урожай»  (с. Полапи)
  • «Ветерани» (с.Столинські Смоляри)
  • «Призери» (с. Столинські Смоляри)

Головний суддя змагань Сергій Панасюк провів жеребкування серед команд та ознайомив учасників з виконанням шести силових вправ. Після чого команди прибузьких богатирів почали демонструвати  силу, витривалість та швидкість.

Перше місце зайняла команда «Призери» (Віталій Войтович, Володимир Лукашов), на другому місці команда «Патріоти» (Віталій Оксентюк, Руслан Шостак), а третє місце виборола команда «Ветерани» (Ростислав Дибаль, Олександр Пішук). Переможці та команди-учасники отримали кубки, медалі та нагороди.

На урочистому закритті змагань з нагоди Дня працівників фізичної культури і спорту було вручено ряд подарунків та відзнак, які отримали Віталій Оксентюк, Юрій Філінонюк, Яна Васенько, Іван Чоботан, Роман Негря, Юрій Гурко, Іван Богачевський, Віталій Войтович.

Змагання відбулись завдяки організаційній та фінансовій підтримці Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх», міського центру «Спорт для всіх» м. Камінь-Каширський, Рівненської сільської ради та КЗ «Центр КДСТ».









 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024