«Я за таких, як ти, на Майдані стояв»: на Любомльщині поліцейські зупинили неадекватного водія. ВІДЕО

11 Вересня 2020, 16:41
5737

«Идите гуляйте!», «Шо ви хотите предьявить?», «Я только границу переехал, а ты уже доколебался», «Счас приедет группаподдержки и будет вам предьявлять до конца смены», «Я из-за таких, как ты, на Майдане стоял»…

Так водій, який перетнув кордон України розмовляв з поліцейськими. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Цікаво, чи говорив би цей 33-річний водій з міста Дніпро у такому ж тоні з польськими поліцейськими? Навряд чи! Але чомусь чимало українців, лише перетнувши кордон, дозволяють собі і відстібувати паски безпеки, і розмовляти по мобільному телефону за кермом, і вживати нецензурну лайку щодо працівників поліції.

Цього порушника на автомобілі «Mazda» любомльські поліцейські зупинили кілька днів тому у селі Старовойтове, поблизу кордону. Як і годиться, він, лише перетнувши кордон, відстібнувся (бо в Польщі точно користувався б паском безпеки!) та одразу почав вести розмови по мобільному за кермом.
Однак на зауваження поліції відреагував нецензурною лайкою та агресією.

Водій розказував, що в нього двоє дітей, що він нічого не порушував, що йому тепер навіть повертатись не хочеться в «эту страну».

«Результат для порушника – постанова за порушення ПДР, 425 гривень штрафу і негативна слава, адже ми не могли не показати його як типовий образ типового порушника», – йдеться в повідомленні.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024