Як придбати газ на зиму за акційними цінами

10 Вересня 2020, 15:15
2899

Понад 400 побутових споживачів природного газу вже взяли участь в акції «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «Волиньгаз Збут» та придбали газ на зиму за фіксованими цінами.

Загалом, в період дії акційної пропозиції волиняни зарезервували майже пів мільйона кубометрів газу – інформують у ТОВ «Волиньгаз Збут».

«Зростання вартості газу перед початком опалювального сезону – явище закономірне. На це впливає ряд факторів. А після скасування механізму гарантованого постачання газу населенню за регульованими цінами (ПСО), важко спрогнозувати якою буде вартість блакитного палива найближчим часом. Адже тепер ціна на газ формуватиметься за ринковими механізмами. Тому ми пропонуємо ощадливим волинянам придбати газ на зиму за акційними цінами», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Акція «Твоя енергонезалежність діє з 15 серпня до 30 вересня 2020 року. В цей період волиняни можуть придбати необмежену кількість газу за фіксованими цінами. Використати зарезервований газ можна з 1 жовтня поточного року до 31 березня 2021 року.

Вартість газу для учасників акції становить:

 

  • 4,99 грн за кубометр – при укладенні договору до 15 вересня;
  • 5,49 грн за кубометр – при укладенні договору у період з 16 до 30 вересня.

Укласти договір на участь в акції можна:

 

  • онлайн – через Особистий кабінет на сайті 104.ua.
  • за телефоном Контакт-центру: 0332- 701-704;
  • в Центрі обслуговування клієнтів: (м. Луцьк, проспект Молоді, 14 А);
  • у відділеннях «Волиньгаз Збуту»: м. Луцьк, вул. Івана Франка, 12; проспект Волі, 6;

Адреси районних відділів «Волиньгаз Збуту» дивіться на сайті компанії.

Акційну ціну фіксують для тих клієнтів, які оплатили заявлений обсяг газу. Участь в акції доступна усім клієнтам ТОВ «Волиньгаз Збут», які не мають заборгованості за спожитий природний газ та надали фактичні показники.

Довідка: ТОВ «Волиньгаз Збут» – надійний  та стабільний постачальник природного газу на території Волинської області з 2015 року. На сьогодні послугами компанії користуються 250 тисяч побутових споживачів, понад 1 200 промислових підприємств та більше 200 бюджетних установ. Аби споживачам блакитного палива було комфортно вирішувати газові питання, компанія постійно розвиває клієнтські сервіси та онлайн платформи. ТОВ «Волиньгаз Збут» має безстрокову ліцензію на постачання природного газу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024