У Любомлі привітали підприємців району

05 Вересня 2020, 12:45
4222

Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого та середнього бізнесу.

4 вересня, представники бізнес-середовища Любомльського краю приймали вітання з нагоди професійного свята від голови райдержадміністрації Ігоря Оксенчука, голови районної ради Миколи Сушика, голови ради Любомльської районної організації промисловців і підприємців Олександра Дзядука, Любомльської міської та Вишнівської сільської об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.                                   

Голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук подякував підприємцям Любомльського краю за терпіння, віру в завтрашній день та прагнення рухатися вперед і долати перешкоди, побажав міцного здоров’я, комерційного успіху, ділової ініціативи.

За вагомий внесок у сферу підприємницької діяльності району, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця спільні подяки райдержадміністрації, районної ради та подарунки отримали Таміла Киричук – головна бухгалтерка ПП «Фолсаж» та приватний підприємець Ігор Гурко.

Читайте також: Які питання розглянули на сесії Любомльської райради

Також спільні подяки та подарунки райдержадміністрації, районної ради, голови ради Любомльської районної організації промисловців і підприємців отримали приватні підприємці Аліна Савчина та Олександр Яворський м.Любомля, Василь Оверчук – майстер з виготовлення бруківки ПП Бортник Оксани Петрівни; Володимир Рипитюк – завідувач господарством бази відпочинку «Машівський бір».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024