У Вишневі відкрили ще один спортивний майданчик

26 Квітня 2017, 14:55
4382

У вівторок, 25 квітня, на території школи відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика європейського зразка, подібного йому нема в жодному селі на Любомльщині.

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком для школярів та дорослих жителів громади. Тут усі охочі з ранку до ночі можуть безкоштовно займатися та зміцнювати своє здоров’я.

Шкільна родина разом із Вишнівським сільським головою Віктором Сущиком радо зустріли народного депутата України Ігоря Гузя і його команду, підприємців, які допомогли облаштувати майданчик.


«Дітей потрібно забезпечити не лише якісним навчанням у школі, а й заохотити їх до спорту. Вони – наше майбутнє. Кожен має бути здоровим та освіченим. Обіцяю, що у Вишнівській об’єднаній громаді підтримуватимемо спортивний розвиток та готуватимемо майбутніх чемпіонів, – звернувся до присутніх очільник громади, кандидат на голову Вишнівської ОТГ Віктор Сущик.

Дякую підприємцям Віктору Козлу та Володимиру Штангрет, які відгукнулися і допомогли за зниженими цінами викласти майданчик бруківкою».


Ще до офіційного відкриття і дорослі, і малі облюбували майданчик. У будь-яку пору доби тут завжди людно.

«Дуже рада, що в нашому селі з’явилася можливість безкоштовно займатися на тренажерах, розвивати різні групи м’язів. Тут дуже зручно, бо недалеко від дому і не треба їхати у Любомль у професійний спортзал. Батьки теж спокійні за наше життя», – поділилася враженнями одинадцятикласниця Світлана Сахарук.

1

«Вдячний нашому сільському голові Віктору Сущику та місцевим підприємцям, особливо Віктору Козлу, які дійсно піклуються за наше здоров’я та дозвілля. Тепер молодь не сидить біля магазинів із пивом у руках, а має можливість займатися спортом та ганяти футбол на сучасних майданчиках», – додав Іван Драган, учень 11-го класу.


У Вишнівській громаді дбають і про благоустрій місцевих жителів, і про здорове дозвілля молоді.

2

2


1


1

1

1

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024