«Ягодин»: ні 14 поліцейських, ні працівники митниці не можуть навести лад із чергами

26 Квітня 2017, 10:55
3810

Увечері, 25 квітня, перед пунктом пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» спостерігалося значне накопичення легкових транспортних засобів (близько 400 автомобілів), які виїжджали з України.

Інформує Держприкордонслужба України.

Ця ситуація призвела до невдоволення мешканців прикордоння, які після тривалих пасхальних свят та поминальних днів повертаються на заробітки. Крім того, періодично виникали сутички між проїжджаючими громадянами, які намагалися прорватися поза чергами, чим створювали часткове блокуванням транспортними засобами смуг руху на виїзд з України.

Читайте також: «На «Ягодині» ні в’їхати, ні виїхати: черги в 5 рядів»

З метою забезпечення ритмічності пропускних операцій та підтримання громадського порядку в сервісній зоні перед пунктом пропуску працює  14 представників Національної поліції.

Станом на 08.00 26.04.2017 черга легкового автотранспорту зменшилась до 180 одиниць.   

Варто зазначити, що основними причинами накопичення транспортних засобів є повільне оформлення з боку польських митників та періодичні збої в роботі відомчої бази митниці  ДФС України.

Наразі Держприкордонслужбою збільшено кількість прикордонних нарядів, які спільно з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та польськими прикордонниками вживають усі можливі заходи щодо стабілізації ситуації та пришвидшення пропускних операцій з метою зменшення черг автотранспорту на українсько-польському кордоні.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024