Перевірили, чи готовий Хворостівський НВК до нового навчального року

23 Серпня 2020, 10:51
Хворостівський НВК 4073
Хворостівський НВК

20 серпня, голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук з робочим візитом побував у селі Хворостів

В закладах освіти проводяться  ремонті роботи, благоустрій території, створюються освітні середовища учасників освітнього процесу. Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

Тож голова райдержадміністрації Ігор Оксенчук зустрівся з директоркою Хворостівського НВК «Загальноосвітня школа І- ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Оленою Янюк та ознайомився з проведеними заходами з підготовки навчального закладу до нового навчального року.

Оглянули навчальні класи школи та кімнати дитячого садочка.

Особливу увагу керівник району звернув на безпечні умови учасників освітнього процесу. Вже проведені роботи по демонтажу дерев’янних конструкцій зі стін на шляхах евакуації, встановили блискавкозахист, здійснили технічне обслуговування наявних вогнегасників.

Читайте також: Чи працюватиме Хворостівська школа з 1 вересня

Окрім того, за сприянням райдержадміністрації та районної ради уже виділили кошти на виготовлення технічної документації на обробку дерев’янних елементів горища засобами вогнезахисту, встановлення системи протипожежного захисту та вирішуються питання щодо фінансування для проведення відповідних робіт.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024