У Рівненській громаді шукають спеціаліста у відділ ЦНАПу

22 Серпня 2020, 14:36
2828

Рівненська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади.

Шукають спеціаліста І категорії відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рівненської сільської ради на час відсутності основного працівника, який перебуває у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Про це інформують на сайті громади.

Вимога до кандидата: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра. Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері. Без вимог до стажу роботи.

Документи  що  подаються на  конкурс:

1. Заява про участь у конкурсі;

2. Особову картку затверджену  П-2ДС;

3. Декларацію кандидата на посаду про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК);  

4. Копія паспорта;

5. Копія ідентифікаційного номера;

6. Копія  військового квитка (для військово службовців або військовозобов’язаних);

7. Копія  документа про освіту, підвищення кваліфікації;

8. Копія трудової книжки;

9. Дві фотографії розміром 3*4;

10. Згода на обробку персональних даних.

Документи  приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня опублікування оголошення.

Кандидати на посаду будуть складати іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади та запобігання та протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати  праці звертатися за адресою: с. Рівне, вул. Шкільна, 2 (Відділ ЦНАП, тел. 0689717553).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром