У першій на Любомльщині об’єднаній територіальній громаді відбудуться вибори

24 Квітня 2017, 15:13
1688

У неділю, 30 квітня, відбудуться перші вибори у Вишнівській об’єднаній територіальній громаді Любомльського району.

У її складі буде 18 населених пунктів, у яких мешкає більше 7,5 тисяч осіб. Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував у селі Вишнів і зустрівся з чинними сільськими головами.

Йдеться на сайті Волинської регіональної дирекціі НСТУ.

Вишнівська сільська рада – в числі кращих не тільки в Любомльському районі, а й в області. Торік власні надходження до бюджету становили майже 10 мільйонів гривень, цього року в місцеву казну вже надійшло 3 мільйони гривень. Значну їх частину використовують на розвиток інфраструктури. У селі радіють демографічному сплеску, бо відчутно збільшилася народжуваність, відповідно — приріст населення.

Чи зможе місцева школа прийняти більшу кількість учнів — про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками органів місцевого самоврядування. Ці сільські ради після виборів 30 квітня увійдуть до Вишнівської об’єднаної територіальної громади.

Рішення створити об’єднану територіальну громаду з центром у селі Вишнів, голова облдержадміністрації вважає правильним і закономірним.

За депутатські мандати у Вишнівській об’єднаній територіальній громаді борються понад сто кандидатів, за посаду її голови — четверо претендентів.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024