Небайдужі люди продовжують долучатися до «Ярмарки життя»

21 Квітня 2017, 20:43
3614

За кілька днів на благодійній акції, активну участь у якій взяли рукодільниці Любомльщини і Шаччини, подарувавши свої вироби, вдалося зібрати ще 4500 гривень на лікування 7-річної жительки Шацька Вікторії Гридяєвої.

Читайте також: «Рукодільники двох районів збиратимуть гроші онкохворим діткам»;

«На «Ярмарку життя» зібрали першу тисячу для онкохворих діток»;

«Для онкохворої 11-місячної дівчинки із Запілля збирають гроші»;

РЕКВІЗИТИ «11-місячна дівчинка із Запілля продовжує боротися з раком»

На цей раз долучилися до нашого ярмарку майстриня Юля Шуляр, уродженка села Вишнів, яка розмалювала кекси та пряники на великодню тематику і передала їх нам. Вони настільки оригінальні та милі, що користуються чи не найбільшим попитом серед наших покупців.


Рукодільниця із Куснищ, прочитавши про цю благодійну акцію, сама привезла прикраси на волосся, бо теж, як мама, дуже хоче, щоб дітки, які борються з раком, швидше одужали.


Дві вишиті бісером ікони на «Ярмарок життя» подарував Вишнівський сільський голова Віктор Сущик, які, до речі, придбав депутат Любомльської міської ради Анатолій Жолоб.


Долучилися до збору коштів голова районної ради Микола Сушик (він нещодавно став удруге татом) та очільник Римачівської сільради Богдан Зосимчук.


Взяли участь у ярмарку і шачани. Голова райради Сергій Карпук придбав дружині цукерковий букет майстрині із Любомля Каті Богдан. Керуюча справами райради Ольга Сахарук вподобала оригінальний вишитий рушник Мирослави Тишик із Любомля.


«Це буде незабутній подарунок моїм друзям із Києва. Вони дуже люблять усе українське. Я ніби теж акуратно вишиваю, але цей рушник хоч бери і на дві сторони вішай», – із захопленням розглядала виріб пані Ольга.

Придбали на пам'ять та зробили хорошу справу завідувач сектором із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА Олена Гуж, перший заступник голови РДА Віктор Плейтух, заступник генерального директора, головний лікар Шацької районної лікарні, депутат райради Світлана Крецу, директор територіального центру, депутат районної ради Володимир Голядинець.

Приватний підприємець із Шаччини та очільник групи волонтерів «Небайдужі» Неля Сацюк не лише відгукнулася на наше запрошення взяти участь в благодійній акції, а й передала дві вишиті картини та писанки на ярмарок.


«Через тиждень у доньки весілля. Рушничок нам цей якраз під коровай, який ми в церву нестимемо, підійде», – розглядала вироби майстринь і роздумувала вголос власниця салону-перукарні «Вікторія» Валентина Процик.


Подружжя Олени та Андрія Пугачів із Шацька, навіть нічого не купуючи, просто передали кошти, бо не можуть стояти осторонь чужої біди, особливо, коли це стосується діток. Такої ж позиції дотримується і любомльчанин, який нещодавно зайшов у редакцію і дав гроші.

Дійсно, біда згуртовує людей, робить нас добрішими, доброзичливішими і вселяє віру в те, що, об’єднавшись, її можна подолати. Здоров’я всім, хто долучився і продовжує долучатися до «Ярмарку життя», сімейного благополуччя та мирного неба над головою.

Кожен із Вас може взяти участь у ярмарку. Подивитися і придбати вироби Ви можете у редакції газети «Новий погляд+» за адресою: м. Любомль, вул. Поштова, 4. Телефонуйте 068-040-16-88.

Нагадуємо, у 7-річної жительки Шацька Вікторії Гридяєвої, яка позбавлена батьківського піклування, діагностували лімфому Ходжкіна (рак лімфатичної системи), варіант нодулярного склерозу. На лікування потрібні великі гроші, яких сім'я не має.

Номер картки опікуна: 5168 7572 8643 4677 (Гридяєва Ольга Іванівна, бабуся). Тел. 098-01-91-693

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024