У Польщі говоритимуть, чи буде курсувати потяг «Ковель – Хелм»

21 Квітня 2017, 20:17
1375

Українська делегація на чолі з першим Віце-прем’єр-міністром України – міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим перебуває у Польщі, де бере участь у 6-му засіданні українсько-польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.

Окрім того, клопотатимуть волиняни й за відновлення залізничного пасажирського сполучення Ковель – Хелм та Ізов – Грубешув – Замосць.

До складу урядової делегації включено також і представників волинської виконавчої гілки влади, зокрема першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова.

Окрім того, у якості гостей до Варшави, а саме там відбуваються заходи, поїхали директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка та начальник управління європейського розвитку та інтеграції Юрій Кресак, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Протягом візиту також запланована участь у конференції «Європа та Україна 2017», а також низка міжнародних двосторонніх зустрічей, серед яких двостороння зустріч першого Віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва з Віце-прем’єр-міністром, Міністром розвитку і фінансів Республіки Польща Матеушем Моравецьким, зустріч із керівництвом Сейму Республіки Польща та низка інших двосторонніх зустрічей.

Варто зазначити, що волиняни попередньо надали пропозиції до порядку денного та протоколу 6-го спільного засідання Міжурядової комісії.

Зокрема, наголосили на актуальності реконструкції дороги Устилуг – Луцьк – Рівне, збільшенні пропускної спроможності МАПП «Ягодин» шляхом зведення додаткового мосту, необхідності будівництва МАПП «Адамчуки – Збереже» у Шацькому р-ні та «Амбуків – Грудек» на Іваничівщині.

Окрім того, клопотатимуть волиняни й за відновлення залізничного пасажирського сполучення Ковель – Хелм та Ізов – Грубешув – Замосць.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром