На «Ягодині» – черга вантажівок до міжнародного пункту пропуску. ВІДЕО

10 Серпня 2020, 20:49
4789

На міжнародному пункті пропуску «Ягодин» утворилася черга із 250 вантажівок.

Про це розповів речник Волинської митниці Віталій Лопошук, передає Суспільне Волинь.

«Речник Волинської митниці Віталій Лопошук розповів, що це робочі моменти, а черга не велика. Пропускна здатність митного поста «Ягодин», за добу виходить 400 автомобілів, 200 автомобілів за зміну. Це робоча черга і збоїв у роботі митників немає», – каже речник.

Менш як за кілометр до митного пункту пропуску «Ягодин» у черзі – далекобійники з Києва Олег і Андрій. Кажуть: проїхали сьогодні пів кілометра. Дві доби буде ввечері. Черга дуже повільно рухається удень. Вночі – більш-менш. Олег каже: умови очікування важкі.Смітників немає. «Сміття ми тримаємо при машині, поки немає смітника. Буде смітник, викинемо. До смітника доїдемо і викинемо», – каже водій.

Далі від пункту пропуску туалетів немає зовсім, каже водій Олександр Губарик. Так само й смітників.

Віталій Лопошук каже: на території митного поста «Ягодин» є смітники і туалети. Поза постом – ситуацію не контролюють.

Села, що знаходяться біля дороги Київ-Ковель-Ягодин: Машів, Вишнів, Римачі, Коцюри належать до Вишнівської громади, розповів сільський голова Віктор Сущик. З його слів, мають ділянку, яку можуть виділити для облаштування території для тимчасового перебування водіїв. Віктор Сушик говорить: за чистоту узбіч шляху відповідає служба автомобільних доріг області. До них ми звернулися за коментарем, з нами пообіцяли поспілкуватися згодом.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром