У Любомлі розповіли, як не стати жертвами торгівлі людьми

31 Липня 2020, 12:42
2355

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, в службі у справах дітей Любомльської райдержадміністрації провели круглий стіл на тему «Торгівля людьми – як не стати жертвою злочину».

Про це повідомляють на сторінці служби дітей у фейсбуці.

Під час засідання обговорили питання трудової експлуатації, та недопущення торгівлі людьми в прикордонному регіоні. Також особливу увагу приділили питанням навчання та праці дітей за кордоном «Дитина не товар і не спосіб збагачення».

Участь у заході взяли Цип’ящук Л.П. – головний спеціаліст служби у справах дітей Любомльської райдержадміністрації, Соколюк Я.О. – старша інспекторка ювенальної превенції сектору превенції Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, Сидняк Т.В. – головний спеціаліст Любомльського бюро правової допомоги, Веремчук Ж.А.– головна спеціалістка відділу у справах дітей, сім`ї та молоді виконавчого комітету міської ради, Мороз С.В. – фахівець Любомльського районного сектору філії державної установи «Центр пробації», Серьогінова Т.Г. – начальниця відділу з питань трудових відносин та сімейної політики управління соціального захисту Любомльської райдержадміністрації.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром