У Любомльській гімназії відгуляли випускний

27 Липня 2020, 22:54
Випускний у гімназії 7540
Випускний у гімназії

День, коли учні отримують документ про повну середню освіту завжди особливий.

У цьому році закінчення навчального року та закінчення школи для випускників були особливо особливими (це тавтологія, а не лексична помилка). Про це пише заступниця директора гімназії Оксана Романюк у фейсбуці.

27 липня одинадцятикласники Любомльської гімназії мали урочисту зустріч з нагоди завершення навчання в школі. Ці юнаки та юнки, талановиті, розумні, вродливі, творчі, перспективні, хвилювалися, бо всі розуміли, що перед ними – доросле життя й найголовніше їхнє завдання – це зробити правильний вибір, зрозуміти, де ж вона та сродна праця, без якої, як казав мудрий Сковорода, не знайдеш свого щастя.

Серед випускників є ті хто всі одинадцять років трудилися на славу, за що мають золоті та срібну медалі: Олена Тимощук, Сергій Бугайчук, Єлизавета Штангрет, Іванна Патієвич, Анастасія Грижак, Анастасія Ющук, Руслана Боярчук. Цьогоріч багато наших випускників на ЗНО з української мови та літератури, математики, історії та англійської мови набрали по 190 та більше балів, а ще більша частина мають результати 185 та вище.

«Ми гордимося вами, дорогі діти, бо ви виросли щирими, добрими, турботливими та цілеспрямованими. Так щемно завжди, коли кажеш дорослим дітям: «У добру путь, дорогі випускники!», а ще щемніше стає, коли тобі кажуть: «Дякую за те, що навчили любити рідну землю!», – йдеться в дописі.


1




2



2




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024